Stålkutting i Florø

Westcon Yards Florø kan tilby alt av stålkutting, fra de mest avanserte subseaproduktene til enkle rør. Med de høyteknologiske stålkutterne kan vi tilby skreddersøm for alle typer plater, rør og stålprofiler.

Med alt samlet på en plass blir det både rasjonelt og enkelt. Logistikkmessig ligger Westcon Yards Florø gunstig til – midt i skipsleia, med stor transport- og kranekapasitet – enten det skal fraktes på sjø eller vei. Arbeidet utføres optimalt i forhold til miljø, og det er stort fokus på HMS i hele prosessen.

Den største fordelen med denne løsningen er at kundene slipper bortimot alt av etterarbeid. Kutteflatene er rene og klare for montering, og gir store tidsmessige innsparinger. Westcon kan levere kutting av stålbiter som kundene kommer med, eller komplette løsninger som for eksempel en stålbro eller en subseainstallasjon.

Gevinsten er nøyaktighet, tid og penger.

Se filmen her: Westcon Steel Cutting Services

Les mer her: Brosjyre – Stålkutting