Kurs og opplæring

Med sikkerheten i fokus stilles det i dag strenge krav til sertifisert og dokumentert opplæring ved bruk av ulike typer løfteutstyr og løfteinnretninger.

Westcon Løfteteknikk (WCL) tilbyr en rekke kurs som gir deg både teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av alle våre produkter.
Foruten å gi en innføring i hvordan utstyret fungerer, er målet å gjøre brukeren mer bevisst på hvordan han eller hun best mulig kan ivareta sikkerheten til mennesker, miljø og materielle verdier. WCL har egne flerfaglige instruktører med høy kompetanse og lang erfaring i bransjen. I tillegg er våre kurs nedfelt i modulbasert opplæring etter offentlig godkjente læreplaner, hvilke genererer solid dokumentasjon i henhold til gjeldende krav.

Alle våre kurs er godkjent av Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet.

Du kan bestille og melde deg på kurs fra hjemmesidene til Westcon Løfteteknikk AS

  • Kontakt oss for Brukernavn og Passord
  • Opplæringsansvarlig i firmaet kan definere og «vedlikeholde» sine ansatte i systemet. Eventuelt vil kursadministrasjonen i Westcon Løfteteknikk AS være behjelpelige med å legge disse inn.
  • Etter at ansatte er definert i systemet, kan disse meldes på kurs ved alle kurslokasjoner til Westcon Løfteteknikk AS.
  • Etter påmelding vil opplæringsansvarlig motta en e-mail med orientering om oppmøtesteder, tidspunkter og nødvendige praktiske opplysninger ellers.
  • Kurshistorikk for de ansatte som er meldt på kurs i Westcon Løfteteknikk er tilgjengelig i VIP området. Bla. kan kopi (pdf-fil) av kursbevis fra tidligere gjennomførte kurs hentes ut fra historikken.

For mer informasjon, kontakt oss på: wcl@westcon.no