Westcon Power & Automation

Westcon Power & Automation har levert produkter og tjenester siden det opprinnelige selskapet ble opprettet i 1988. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere og omfattende nettverk av samarbeidspartnere gjør at vi kan gi våre kunder avanserte, skreddersydde systemer for offshore, maritim og landbasert industri. Gjennom kontinuerlig utvikling og forbedring av våre systemer og løsninger, forvandler vi hver kundeopplevelse til et konkurransefortrinn.

Westcon Power & Automation tilbyr komplette elektriske installasjoner for nybygg, ombygging og klassing, samt et bredt spekter av produkter og tjenester. Vår omfattende portefølje av produkter spenner fra komplette strøm & automasjonssystemer til frittstående produkter og konsepter for maskinsikkerhet. Vi utfører service på alle typer fartøy, offshore-enheter og landbaserte produksjonsanlegg for å oppfylle kundens krav i et livsløpsperspektiv. Vår lange erfaring og solide bakgrunn innen systemintegrasjon gir oss et unikt fortrinn for å tilpasse endrede behov hos kunden og markedet.


Våre virksomhetsområder

Westcon Power & Automation er organisert i tre forretningsområde: Olje & Gass, Marine og Industri. Hovedfokuset for Westcon Power & Automation er å gi våre kunder kvalitetsprodukter og tjenester for driftseffektivitet og overlegne resultater. Vi utfører arbeid med høyeste standard, og dette gir betydelige fordeler på tvers av alle segmenter vi betjener.

rig 2        Marineindustry 1  

        OLJE & GASS                                        MARINE                                                   INDUSTRI