Marine

Westcon Power & Automation Marine tilbyr komplette løsninger innen elektro og automasjonssystem. Vi leverer avanserte løsninger til alle typer fartøy.

Med over 20 års bransjeerfaring, har WPA ervervet inngående kunnskap om installasjoner på både nybygg og ombygging. I tillegg tilbyr vi også vår ekspertise innen elektro-mekanisk vedlikehold og reparasjoner. Vi har som mål å utvikle nye ideer for å fremme operasjonell- og finansiell effektivitet. Vi investerer i det nyeste innen industriteknologi med miljøhensyn og ansvar.


VÅR AUTOMASJONSPLATTFORM

eSEAMatic_logo_CMYK

WPA har utviklet sin egen automasjonsplattform kalt e-SEAMatic®. Det er et uavhengig automasjonssystem som er utviklet for å kontrollere og overvåke operativsystemer og kan brukes i energi, marine og landbasert industry. Det gjenspeiler enkel konfigurasjon og sømløs systemintegrering. Hvert system kan være kundetilpasset til bedriftssegmentet ved å bruke nødvendige overvåkings- og kontrollprogrammer gjennom operasjonene.


VÅRE LØSNINGER

Produkter 

Vår omfattende portefølje innen den maritime industrien varierer fra komplett power- og automasjon til stand-alone produkter og konsepter for maskinsikkerhet. e-SEA® produkter er en del av WPA automatiseringsplattform, e-SEAMatic®. Disse systemene kan skreddersys etter kundenes tekniske spesifikasjoner og komponenter.

Tjenester 

Vil tilbyr service og vedlikehold på alle typer fartøy, fra fiskebåter til avanserte olje tankere, og vårt mål er å løse kundekrav fra konsept til ferdig produkt.

Engineering

Vi tilbyr elektro og automasjon innen design og engineering.