Om oss

Westcon Power & Automation er godt posisjonert innen olje og gass, marine og landbasert virksomhet. Vi tilbyr våre kunder vår kompetanse og praktiserer bransjens beste løsninger og tjenester.

VÅRT SELSKAP

Etter mange år i bransjen, har WPA fått inngående kunnskap om installasjoner og systemintegrasjon. Gjennom dyktige ingeniører og våre utmerkede kunnskaper i systemintegrasjon, har vi utviklet vår egen automasjonsplattform stemplet som e – SEAMatic®.

Westcon Power & Automation tilpasser oss til våre kunders behov. Med et sterkt fokus på kvalitet, fleksibilitet og gode tjenester, finner vi alltid løsningen for dine behov.

OVERSIKT

Westcon Power & Automation ble grunnlagt i Norge i 1988 som en videreføring av ABB Marine. Det ble senere endret til Vassnes Elektro og 100% eid av Westcon Group AS, tidligere kalt West Contractors. I 2011 ble Vassnes Elektro omdøpt til Westcon Power & Automation.

Vi har forsatt å tilby innovative løsninger for mange og varierte krav. Ved oppkjøp av Simonsen Elektro i 2012, har WPA styrket sin posisjon, ikke bare i kraft og automasjon, men også generelt vedlikehold.

WPA har sitt hovedkvarter i Ølen og har kontorer på Stord og Karmøy, samt produksjonsanlegg i Husøy .


VISJON

Vi skal være den foretrukne EIT partner

MÅL

We care and deliver. Vår oppgave er å skape verdier ved å levere kvalitetsprodukter og -tjenester. Vi tar vare på våre kunder, våre ansatter og vårt miljø.

VERDIER

  • ’We Care’
  • Medarbeiderskap
  • Åpenhet
  • Vi er målbevisste, proaktive, entusiastiske og har høy arbeidsmoral
  • Vi er lojale
  • Vi er ærlige og tar ansvar
  • Vi utfordrer

VÅR TEKNOLOGI

Betydelig R&D gjennom årene har hjulpet oss med å gjøre kompleks teknologi enklere å oppnå. De skiftende behovene kundene har, gir nye utfordringer og teknikker som gjør det mulig for oss å være fleksible i å tilpasse oss et utviklende marked og fortsette å utvikle ideer, ikke bare for kunden, men også for vår kontinuerlige vekst.