Westcon Yards

I løpet av det siste tiåret har Westcon Yards AS utviklet et av de mest moderne og suksessfylte verftene i industrien.

I tett samarbeid med våre kunder, fokuserer vi på fleksibilitet og presisjon for å sikre at verftet er så effektivt som mulig. Våre tekniske fasiliteter, som flytedokker, dypvannskaier for borerigger, verdens største rørbøyemaskin – som er sertifisert for kaldbøying av rør, samt kraner med høy nyttelast og det nyeste av maskinelt utstyr, gjør oss i stand til å møte enhver utfordring.

Verftene våre ligger langs norske kysten, nær Nordsjøen. Dette gir rigger og skip muligheter for rask retur tilbake til full aktivitet.

Vi er stolte av vår lange historie som en del av Norges kystkultur, et miljø som har hjulpet oss til å bygge opp virksomheten. Vi har en stabil og dyktig arbeidsstyrke som alltid er rede til å møte våre kunders ønsker, og som sørger for høy kvalitet på produktene våre.

Med en stab av spesialisert vedlikeholds- og reparasjonspersonell, kan våre ressurser bli brukt til et vidt spekter av oppdrag innen rørlegging, elektrisk arbeid, stålarbeid, hydraulisk arbeid og mekanisk arbeid. Vi tilbyr også prosjektstyring, planlegging, oppfølging og dokumentasjon av høy kvalitet, og til sammen gir disse tjenestene en effektiv kostnadskontroll i prosjektene.