Gunnar Langva er på plass!

Fiskebåten kom til Westcon tirsdag, hvor den nå skal utrustes for Ålesundrederiet Gunnar Langva AS.

– Vi er glad for Gunnar Langva er ankommet Westcon, og har et dyktig team klar for innsats. Når vi har fått på plass provisorisk lys, går vi i gang med å montere vinsjer og kraner, i tillegg til diverse utstyr som pumper, startere og vifter, isolering av gulv og skott, trekking av kabler, sier prosjektleder Geir Heggen.

Skroget ble sjøsatt ved verftet i Polen i april. Den nye pelagiskefiskebåten skal erstatte eksisterende «Gunnar Langva», som i 2003 ble levert gjennom et tilsvarende samarbeid der Rolls-Royce stod for design og Westcon Yards stod for byggingen. Den 75 meter langer snurperen skal bli neste generasjons fiskefartøy for Gunnar Langva AS.

“ Vi er glad for fornyet tillit fra Bjarne og Gunnar Longva, og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med rederiet og Rolls-Royce i årene fremover. Westcon Yards har alltid vært opptatt av å ta godt vare på kundene sine, og vi er nå svært tilfredse og klare for å levere enda et kvalitetsskip, sier Endre Matre, Westcon Yards, og legger til:
“ Vår strategi er å bygge ytterligere aktivitet utover offshoremarkedet, og vi er svært tilfredse med at vi gjennom denne kontrakten viser at vi fortsatt er konkurransedyktig innen bygging av fiskebåter.